Love Warrior

Love Warrior

0.00

Glennon Doyle Melton
ISBN: 9788210055553
349,-
295 sider
Utgitt 2017
Oversetter: Tiril Broch Aakre

Glennon Doyle Melton trodde hun hadde alt på stell – tre lykkelige barn, en hengiven mann og en bokdebut som gikk rett inn på førsteplass på New York Times bestselgerliste. Så innrømmet mannen at han var notorisk utro, og Glennon ble tvunget til å innse at ingenting var slik det så ut.

Som tørrlagt alkoholiker og tidligere bulimiker visste Glennon alt om å være på bunnen, og midt i krisen klamret hun seg til det hun hadde lært i tidligere behandling: At den dypeste smerten alltid rommet en invitasjon til et rikere liv.

Love Warrioren kvinnes vei til kjærlighet og sannhet er historien om et ekteskap, men også om hvordan tilfriskning og vekst er mulig for oss alle så lenge vi nekter å slå oss til ro med at noe er «bra nok». Så lenge vi tør å stå ansikt til ansikt med smerten og krisene våre.

Love Warrior er et strålende og inspirerende eksempel på hvordan vi alle er født til å være krigere: sterke, kraftfulle og modige, i stand til å konfrontere smerten i livene våre og til å kreve kjærligheten som finnes der for oss alle. Denne vakre, humoristiske og brutale reiseskildringen vil snakke til alle som lengter etter dypere, sannere forhold og et mer overskuddspreget, autentisk liv.

 

Last ned høyoppløselig omslag her.

Add To Cart
Love Warrior er kraftfulle saker, noe av det råeste og ærligste jeg har lest på lenge. Vi trenger folk som snakker sant fra eget liv – om tvil og smerte, lyst og glede. Glennon Doyle Melton er en av disse sanne stemmene som gjør det mindre ensomt å være menneske.
— Kathrine Aspaas, forfatter av Raushetens Tid
Dette er en bok om hva det er å være menneske – å streve med kjærlighet, sårbarhet, avhengighet, smerte, intimitet og nåde. Love Warrior blåste meg av banen. Vi kan alle finne glimt av våre egne historier når vi speiler oss i Glennons kraftfulle fortelling. Vi er heldige som lever i en verden der hennes mot og visdom finnes. Vi trenger slike sannsigersker om vi noensinne skal kunne finne tilbake til hverandre.
— Brené Brown, forfatter av Rising strong
Glennon Doyle Melton viser en sjelden innsikt i sannhet, styrke og følelsesmessig kraft. Hennes historie er ikke bare inspirerende, den er episk. Melton har sannelig blitt en kjærlighetskriger. Denne boken vil forandre liv, og jeg er utrolig takknemlig for at den finnes.
— Elizabeth Gilbert, forfatter av Eat Pray Love