Album

Album

0.00

Fotografier 1987-1993

Asbjørn Jensen

ISBN: 9788210051609
Pris: kr 299,–
Utgitt: 2011

Album er en eksplosiv samling fotografier tatt av Asbjørn Jensen på slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet. Med et rått uttrykk fanger bildene datidens studentliv i Bergen, vennene, rockekonsertene, Roskilde-turene, interrailreisene og somrene i Arendal. Her er sterke konsertbilder av blant andre Kurt Cobain, Teenage Fanclub og De Press, unike forfatterportretter av forfattere som Ragnar Hovland og Olav H. Hauge, og noen eksepsjonelle bilder av en pur ung Karl Ove Knausgård. 

Boken har et etterord skrevet av Yngve Knausgård.

Quantity:
Add To Cart
Fantastisk. Takk til Asbjørn, som vi har vært på fornavn med siden MK 1 og selvsagt til Yngve som heller ikke trenger noen nærmere introduksjon, og som har skrevet et fint etterord. Dette er en bok som får en helt spesiell plass, både i bokhyllen og i hjertet. Anbefales hjertelig!! Og som sagt: hvis du digger MK-bøkene må du ha denne. Den er prikken over i’en!
— jegleser.blogspot.com
Innholdsmessig er det stor variasjon med portretter av venner, Bergen og andre byer, konserter med Bo Diddley, Alex Rosén og Nirvana, samt innslag av rundstykker, kjøleskap og toalett. De er også varierte i teknikk, og det er variasjonen som er bokens sterkeste side. Den blir spennende fordi man ikke helt vet hva som venter på neste side.
— Anders Helgerud, Studvest