Gjestene

Gjestene

0.00

Sarah Waters

Oversetter: Hilde Lyng
ISBN: 9788210054211
Pris: kr 399,–
Utgitt: 2015

Året er 1922. London preges av desillusjonerte krigsveteraner, arbeidsledige og fattige. I en fornem villa i et av byens bedre strøk bor fru Wray og hennes ugifte datter Frances alene, etter at faren og broren mistet livet i skyttergravene på kontinentet. For å klare de daglige utgiftene ser de seg nødt til å ta inn leieboere, en avgjørelse som skal få store konsekvenser. Inn flytter Lilian og Leonard Barber, et moderne, ungt par som umiddelbart setter sitt preg på hverdagene i huset. Og etter hvert som begjæret tennes og frustrasjonene bygger seg opp, blir det klart for dem alle at ingenting vil bli som før. Gjestene er Sarah Waters på sitt beste: en kjærlighetsroman, en erotisk roman, en historisk roman og ikke minst: en spenningsroman av sjeldent kaliber.

Quantity:
Add To Cart
[...] skarpt auge for både fine og grove nyansar i klassesystemet [... ] Det er handlinga som driv historia, og spenninga held seg til aller siste slutt.
— Marta Norheim, NRK
As in every Waters novel you will be hooked within a page . . . The Paying Guests is the apotheosis of her talent; at least for now. I have tried and failed to find a single negative thing to say about it.
— Charlotte Mendelson, Financial Times
Absolutely brilliant.
— Jacqueline Wilson, Sunday Times
A lot of work must have gone into writing this novel but it is no labour at all to devour.
— Lionel Shriver, New Statesman
Brilliantly involving . . . juicy, beautifully observed.
— Metro
A stay-up-all-night page-turner.
— Glamour
Masterly . . . Waters is a cracking storyteller.
— Tatler
[...] the reader is in for a seriously heart-pounding roller-coaster ride.
— The Washington Post
a delicious hothouse of a novel
— USA Today