Ikaros

Ikaros

0.00

Deon Meyer

ISBN: 9788210056215
169,-
416 sider
Utgitt 2017
Oversetter: Eve-Marie Lund

Like før jul blir liket av Ernst Richter skylt opp av sandstrendene i Parklands like utenfor Cape Town.  Richter drev et beryktet nettsted der de rike og mektige kunne skaffe seg falske alibier for sine utenomekteskapelige forhold.

Selv under normale omstendigheter ville Benny Griessel og Vaughn Cupido ha hatt vanskeligheter. For Richters kolleger lyver alle så det renner av dem. Men omstendighetene er langt fra normale. Griessel har nemlig begynt å drikke igjen. Og Cupido er forelsket. I en av de mistenkte.

På julaften begynner en ung vinbonde å avgi tilståelse for en advokat i byen, noe som snur hele saken på hodet. Julen blir ikke den samme igjen.

Ikaros er Meyer på sitt aller beste. Et intrikat plot, sømløst gjennomført og med et driv de fleste kan misunne ham. 

Last ned høyoppløselig omslag her.

Add To Cart
Den sørafrikanske krimforfatteren Deon Meyer har gjort det igjen. Ikaros er kanskje hans aller beste krim til nå, og det sier ikke så lite. ... Meyer har skrevet en intelligent og høyst troverdig historie. ... De fleste moderne krimforfattere opererer gjerne med en forfyllet etterforsker, men sjelden blir det gjort på en så troverdig måte som i denne fortellingen.
— Jon Åge Fiskum, Trønder-Avisa
Meyer har perfeksjonert både struktur og rytme, avsløring og avledningsmanøver, plot og underplot, og i tillegg lagt til en rekke fascinerende detaljer.
— Michelle Magwood, Sunday Times