Sommernattsdrømmen (P)

Sommernattsdrømmen (P)

0.00

Anna Bache-Wiig

ISBN: 9788205352612
Pris: kr 129,–
Utgitt: 2006

Gjøre noe annet. Bli en annen. Sommernattsdrømmen er en vakker og fortettet roman om en kvinne som oppdager hvordan et teaterstykke kan forvandle henne. Helena drømmer. Hun vil alltid være et annet sted. Kjæresten har fridd, og hun vet ikke hva hun skal svare. En dag henger noen opp en plakat på kafeen der hun arbeider, en plakat om en internasjonal oppsetning av En midtsommernattsdrøm i middelalderbyen Cesis i Latvia. Statister søkes, og Helena melder seg på, bare for å komme seg vekk. Hun vil noe annet. Vil hun ikke? Med ett befinner hun seg midt i oppsetningen av Shakespeares drama. Blant poserende skuespillere og visjonære regissører, som alle på en eller annen måte er fortryllet av Puck og den magiske skogen i Cesis.

Add To Cart
Sjarmerende beretning om en oppsetning av ’En midtsommernattsdrøm’ og om en ung kvinnes ubestemthet og livslede, i en fortryllet og forvirret verden.
— Hans H. Skei, Aftenposten
(...) en fascinerende roman om vår tids kulturelle sykdom.
— Trond Haugen, Dagsavisen
Treffende miljøskildring og kjappe replikker
— Cathrine Krøger, Dagbladet
Bache-Wiig forteller fengende og tett, i en oppslukende roman med presise beskrivelser av personer og omgivelser.
— Susanne Hedemann Hiorth, VG
(...) troverdig og godt skrevet historie om søken etter identitet (...) At det hele foregår med Shakespeares En midtsommernattsdrøm som bakteppe, setter en spiss på det hele.
— KS, Det Nye