Maestra

Maestra

0.00

L. S. Hilton

ISBN: 9788210055379
Pris: kr 299,–
360 sider
Utgitt: 2016
Oversetter: Hilde Lyng

Den talentfulle Mr. Ripley møter Gone Girl i dekadent og saftig thriller.

Judith Rashleigh kommer fra beskjedne kår, men har etter flere års målbevisst jobbing klart å få seg en assistentjobb ved et av Londons større auksjonshus. Hun mestrer de sosiale kodene og er på vei oppover i kunstens verden, men mister jobben da hun kommer på sporet et grovt falskneri der en sjefene hennes er involvert. Blakk og desperat takker hun ja til en jobb som barvertinne. Som i auksjonshuset spiller Judith rollen hun er tildelt. Hun kler seg, snakker og fører seg slik de velbeslåtte mennene ønsker. Hun er snill pike.

Men samtidig dyrker hun et vennskap. En venn hun ikke har sett på lenge, men som har hjulpet henne tidligere. Som har vært der når ingen andre har stilt opp. En venn som en snill pike helst ikke bør ha: raseriet.

Maestra tar leseren fra London via fransk og italiensk riviera til Zürich, Roma og Paris. Jetset, milliardærer, mafia, kunstsvindlere, død og mørk erotikk er bare noen av ingrediensene i denne internasjonale boksensasjonen.

Quantity:
Add To Cart
En førsteklasses thriller.
— Glamour
Skarp og ekstremt velskrevet.
— Daily Mail
Morsom og intelligent. Underholdende og velskrevet.
— The Times
Glamorøs, skarp og dekadent (som rik, men litt bitter sjokolade), erotisk og uimotståelig. Maestra er en gave til lesere som liker hevnsyke, kvinnelige protagonister.
— Booklist
En herlig thriller à la Patricia Highsmith. Hilton fortryller oss med en glamorøs verden der alt og alle har sin pris.
— Publishers Weekly
Deilig dekadent. Et glamorøst og gnistrende eventyr.
— Sunday Mirror
Mye drøyere enn «50 Shades», mye bedre skrevet.
— Kvinner og klær
Der Fifty shades beholder koplingen mellom sex og romantikk, er den fullstendig fjernet i Maestra. Det gjør den egentlig mye mer banebrytende og revolusjonerende, ettersom det her er en kvinne som opererer slik menn alltid har kunnet tillate seg, ikke minst i kunsten: frakoplet og egoistisk.
— Valerie Kubens, Fædrelandsvennen
Kombinasjonen av glamour, sex, mord og en kynisk dame i hovedrollen kan vi like. ... Etter all den sure kaffen i skandinavisk krim kjennes det velfortjent å sole seg på yachter her, blant hedgefond-rikinger, filmstjerner og østeuropeiske oligarker.
— Aslak Nore, A-magasinet
Gone Girl gone wild. En halsbrekkende thriller med en lang rekke plott-tvister

— Marie Kleve, Dagbladet