Dødssporet

Dødssporet

0.00

Sara Blædel

Oversetter: Camilla Eikeland-Sundnes
ISBN: 9788210053665
Pris: kr 349,–
368 sider
Utgitt: 2014

«Dødssporet» er en nesten tilgrodd vei i en liten skog ved Roskilde. I gammel tid kjørte man de dødssyke på denne veien, ut til den gamle offer-eika for å gi litt av blodet deres til de norrøne gudene. Håpet var at de døende ville bli tatt godt imot i det hinsidige.

Nå er det mye som tyder på at det igjen er trafikk i «Dødssporet». Det oppdager Louise Rick – sjef for savnet-avsnittet ved København-politiet – da hun skal finne en forsvunnet gutt som gjemmer seg i nettopp denne skogen, i området der også hun selv vokste opp. Etterforskningen avdekker mørke sider ved det lille lokalsamfunnet. For Louise blir det anledning til å ta et endelig oppgjør med fortiden, men ikke uten omkostninger.

Sara Blædel er en av de bestselgende skandinaviske krimforfatterne, og serien om Louise Rick har så langt solgt 1,5 millioner eksemplarer i Danmark og er under utgivelse i 18 land. 

Quantity:
Add To Cart
Blædel is one of the best I’ve come across.
— Michael Connelly
Danske Sara Blædel har solgt noe slik som 1,5 million krimbøker bare i hjemlandet, og holder fortsatt stilen [...] Det er igjen solid vare hun leverer.
— Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad
En velskrevet bok.
— Helge Ottosen, Varden
Dette er en spennende krim, med en befriende normal etterforsker.
— Ingvild Kjøde, KK
Sara Blædels Dødssporet var ekkelt bra.
— Nina Aaltvedt, Ark Skien