Cape Town

Cape Town

0.00

Deon Meyer

ISBN: 9788210054976
Pris: kr 349,–
410 sider
Utgitt: 2016
Oversetter: Eve-Marie Lund

Mat Joubert hadde alt. En gang var han en stigende stjerne i politistyrken i Cape Town, men så ble kona myrdet, og med henne døde fremtidshåpet. Alkoholisert og lammet av sorg er han nå bare en skygge av seg selv.
Så dukker en ny drapsmann opp, en som tilsynelatende bare tar livet av tilfeldige offer. Mat Joubert kaster seg inn i saken og ser på den som sin siste sjanse for å finne tilbake til den han en gang var. Men i sin jakt på morderen forstår han raskt at han ikke er den eneste som har spøkelser fra fortiden som må drives ut.

Deon Meyer svikter aldri. En solid, karakterdrevet krim - med spenning fra første til siste side. Boken er også gjort om til en internasjonal tv-serie med Trond Espen Seim i hovedrollen.
 

Quantity:
Add To Cart
En velskrevet og kompetent politithriller fra eksotisk miljø.
— Jarle Natland, Stavanger Aftenblad
Meyer evner å beskrive både det som er tiltrekkende og frastøtende på en mesterlig måte, og i bunnen ligger et godt plott.
— Jon Åge Fiskum, Trønder-Avisa
Spennende thriller med ekte nerve.
— Thorstein Buer, Demokraten
Deon Meyers krimromaner fra Sør-Afrika kommer til å bli stående som noe av det ypperste som er produsert i sjangeren, det er jeg viss på. I den sammenheng er Cape Town en solid gjennomført, sympatisk sak, og en fin inngang til dette litterære universet.
— Ola A. Hegdal, Dagens Næringsliv