Brennende spor

Brennende spor

0.00

Deon Meyer

Originaltittel: Spoor
Oversetter: Eve-Marie Lund
ISBN: 9788210051661
Pris: kr 349,–
608 sider
Utgitt: 2012

Det er Lemmers første lov: Ikke bli involvert. Men når Emma le Roux ser på ham med bedende øyne og saken er god, kan lover brytes. Likevel ender han opp på en støvete landevei med en Smith & Wesson mot hodet. Overfallsmennene sparker ham, slår ham og stjeler pistolen. Han vil ha den tilbake. Han vil ha hevn.

Samtidig forbereder islamske nettverk en terroraksjon under fotball-VM i Sør-Afrika. Aksjonen innebærer våpen- og diamantsmugling for å finansiere det hele. Det vil koste liv å stoppe den. Mange liv. Etterforsker Janina Mentz i President Intelligence Agency har en stor utfordring foran seg. Men vil etterforskningen overleve de interne maktforholdene i organisasjonen? Er det mer enn bare våpen som smugles? Og hvilken rolle spiller Lemmer og hans overfallsmenn?

Deon Meyer har skrevet nok en spenningsroman i internasjonal klasse. Ikke uten grunn er han kåret til en av de beste thrillerforfatterne i verden.

Quantity:
Add To Cart
En høyoktan thriller.
— Lars Helge Nilsen, Bergens Tidende (terningkast 6)
Suveren thriller.
— Kjell Einar Øren, Haugesunds Avis (terningkast 6)
Åndeløs lesefest.
— Knut Faldbakken, VG (terningkast 5)
Spiondrama i ypperste klasse.
— Inger Marie Ellingsen, Sandefjords Blad (terningkast 5)
Et særdeles velutviklet talent for spenning, gjør Brennende spor til den klart beste thrilleren jeg har lest hittil i år.
— Torbjørn Ekelund, Dagbladet
Et bevis på at han tilhører den internasjonale elite i sin sjanger. Mannen nekter rett og slett å skrive dårlige eller middelmådige bøker.
— Ola A. Hegdal, Dagens Næringsliv
Mesterlig.
— Pål Andreassen, Moss Avis