Hobbiten - praktutgave

Hobbiten - praktutgave

0.00

J. R. R. Tolkien

Originaltittel: The Fellowship of the Ring
Oversetter: Nils Ivar Agøy
ISBN: 9788210051197
Pris: kr 399,–
297 sider
Utgitt: 2011

Tolkiens morsomme og berømte bok Hobbiten danner forspillet til hans store verk Ringenes Herre, og har solgt mer enn 50 millioner bøker på verdensbasis.

Dette eventyret handler om hobbiten Bilbo Lommelun som lever et behagelig og anstendig liv i hobbithullet sitt under Bakken. Men en dag dykker trollmannen Gandalv opp, sammen ned tretten dverger, og vil ha han med på eventyr! Dvergenes plan er å røve den veldige skatten som voktes av Smaug den skrekkelige, en svær og ytterst farlig drage. Bilbo blir bare motstrebende med på skattejakten, men til sist overrasker han til og med seg selv med sin rådsnarhet og sine ferdigheter som innbruddstyv.

I september 2012 var det 75 år siden HarperCollins ga ut Hobbiten for første gang. I 2012 og 2013 kommer dessuten de to filmene basert på boka. Vi starter feiringen av 75-årsjubileet med denne praktutgaven, som er elegant bundet inn og gjennomillustrert med Allan Lees legendariske tegninger.

Quantity:
Add To Cart
Verdens beste eventyr (...) nå er altså endelig tiden inne for å nyte dette eventyret til fulle! Med Allan Lees praktfulle illustrasjoner.
— Espen Selmer-Torgersen, Leselysten.com