Se opp! - veien til et bedre telefonliv

Se opp! - veien til et bedre telefonliv

0.00

Catherine Price
ISBN: 9788210056307
299,-
Oversatt av: Lene Stokseth
Lanseres ultimo april

En smart, viktig og underholdende bok som gir deg et nytt og bedre forhold både til telefonen din og menneskene rundt deg.

I dag synes de fleste av oss at det er vanskelig å komme seg gjennom et måltid, en t-banetur eller til og med å ta heisen uten å ta fram mobiltelefonen. Samtidig viser ferske studier at å bruke for mye tid på telefonen påvirker evnen vår til å forme nye minner, fokusere og la det vi leser og hører synke inn – og hormonene som trigges hver gang vi hører mobilen vibrere, øker stressnivåene våre, og er et sikkert tegn på avhengighet.

I SE OPP! undersøker vitenskapsjournalisten Catherine Price hvordan vår konstante "påkobling" virker på hjernen, kroppen, samfunnet generelt og relasjonene våre spesielt. Videre følger hun leserne gjennom hva hun kaller «slå-opp-perioden», og hjelper dem med å identifisere deres mål og prioriteter, rydde opp i apper, krympe innholdet i mail-innboksen og få mer tid vekk fra telefonen.

Endelig viser hun leserne hvordan de kan få et nytt og sunnere forhold til mobilen, og etablere vaner og rutiner som sørger for at det nye forholdet varer. Leserne vil til slutt bli mer bevisst på ikke bare hvordan de bruker telefonen, men også hvordan de velger å leve.

Magisk app-rydning – en digital Maria Kondo!

Add To Cart