Pupp? Fortellinger og fakta om amming

Pupp? Fortellinger og fakta om amming

0.00

Kristin Grue og Mina Lystad

ISBN: 9788210056222
Pris: 349,-
Utgitt september 2019

Norge ligger i verdenstoppen på amming, men tallene er på vei ned. Til tross for politisk vilje med gunstige permisjonsordninger, frivillige ammehjelpere og Gro Nylander. Til tross for at myndighetene forteller oss hvor viktig det er å amme.

I Pupp? Fortellinger og fakta om amming forsøker Kristin Grue og Mina Lystad å finne svar på hvorfor det er sånn. Boka inneholder historier om økedøgn og våkenetter, om brystbetennelser og sterilisering av flasker. Om amming som gikk av seg selv og om amming som aldri kom i gang. Om amming i fem måneder på prematuravdelinger og amming i månedsvis på én pupp. Det er historier som kan inspirere deg til å amme litt lenger, eller historier som støtter deg hvis du aldri fikk det til eller aldri ville. Det er historier om alle måtene vi mater barna våre på. Med pupp, uten pupp, med pumpe, uten pumpe, med brystmelk eller morsmelkerstatning. I timer, uker, måneder eller år.

Til alle store og små pupper, brystvorter av stål eller brystvorter med sår. Til foreldre med og uten pupper. Denne boken er til dere.

Last ned høyoppløselig omslag her.

Fellesfoto: Einar Aslaksen - last ned her.

Add To Cart
En raus og informativ støtte til nybakte foreldre. ... mange vil sette pris på å ha et fysisk oppslagsverk for alle pupperelaterte undringer. Jeg tror også at det kan være både styrkende og solidaritetsfremmende å lese de personlige ammeanekdotene.
— Shana Fevang Mathai, NRK