Jakten fortsetter

Jakten fortsetter

0.00

En liten bok om livsmot

Eva Joly

Originaltittel: La force qui nous manque
ISBN: 9788210050015
Pris: kr 329,–
208 sider
Utgitt: 2007

Dette er en bok som gjør deg fortvilet og opprørt, som bryter en del illusjoner om vestlige land og som avslører hvordan institusjonalisert korrupsjon forhindrer utvikling og bedre levekår for millioner av mennesker. 

Men det er like mye en bok som illustrerer hva som er mulig hvis kreftene forenes. Hva standhaftighet, mot og personlig styrke kan utrette. Hvilken forskjell hver enkelt kan utgjøre, og hvor ufattelig mye sterkere man er sammen. 

Dette er det sanne eventyret om arbeiderjenta fra Grünerløkka som når toppen i det franske samfunnet og som nå anses som en internasjonal ekspert på økonomisk kriminalitet. Det er en ærlig historie om kjærlighet, ambisjoner, kamp mot sterke krefter og stor personlig sorg.

Boken inneholder et rikt bildemateriale fra hele Eva Jolys liv. Den norske utgaven har et nyskrevet forord og unike bilder for norske lesere.

Boken er skrevet i samarbeid med journalisten Judith Perrignon.

Quantity:
Add To Cart
Dette er en bok i hvert fall jeg kommer til å gi til mine barnebarn når tiden er inne for dem til å forstå. (...) Kvinner trenger stolte, uredde forbilder. Menn har så mange. La oss få lov til å beundre Eva Joly og la henne fortelle sin historie gang på gang.
— Kirsten Viker Lunde, Oppland Arbeiderblad