Feltnotater fra småbarnslivet

Feltnotater fra småbarnslivet

0.00

Kristin Storrusten, Heidi Bøhagen og Therese G. Eide

ISBN: 9788210056918
Pris: 349,-
Utgitt mai 2019

Dette er ikke en bok om barneoppdragelse. Dette er ikke en bok om barn. Dette er en bok om å være et menneske i den helt normale unntakstilstanden småbarnsforelder.

Kristin Storrusten, Heidi Bøhagen og Therese G. Eide har kvesset macheten og temmet jungelen av tips, triks og formaninger skrevet til småbarnsforeldre, slik at du skal slippe. Det vet de nemlig at du ikke har tid til. De vet også at noen ganger trenger man bare trøst og fellesskap og en påminnelse om at alle andre også sliter. Kort oppsummert er bokens budskap: Du er ikke alene. Du er god nok. Egenomsorg er sentralt for et godt foreldreskap (og i livet for øvrig).

Humor og alvor, tekst og tegning går hånd i hånd i denne vittige og tenksomme boken som er for alle med små barn i livene sine, enten de er foreldre eller besteforeldre.

Omslagsdesign: Therese G. Eide - last ned her.

Foto: Helge Skodvin - last ned her.

Add To Cart
Den perfekte boka å ta med seg inn i barseljungelen. ... Trolig den eneste boka du trenger faktisk. (Terningkast fem)
— Marie Kleve, Dagbladet
Hvis det er én ting jeg skulle fått i hånden da jeg nettopp hadde født, var det denne boken. ... De er et veldig kompetent trekløver som tar på seg rollen som feltguider i denne smarte og morsomme boken.
— Hilde Østby, Aftenposten
“Feltnotater fra småbarnslivet” er en morsom, lett og ofte innsiktsfull bok.
— Bjørn Gabrielsen, Dagens Næringsliv
Jeg elsker bøker som hyller det uperfekte og viser at vi er mange elendige foreldre der ute. Perfekt bok for den uperfekte.
— Sigrid Bonde Tusvik
En bokrapport rett fra mamma-hverdagen som gjør at alle foreldre kan føle at «noen har vært her før meg». Jeg koste meg med både tekst og tegninger i denne fantastiske boken, og kan trygt anbefale den videre!
— Hedvig Montgomery
For en strålende bok! Den er morsom, rørende og klok, det varmende leirbålet mange småbarnsforeldre trenger.
— Sissel Gran
En litterær vaksine mot trass og utbrenthet.
— Susanne Kaluza