Winter i verdens rikeste land

Winter i verdens rikeste land

0.00

Janne S. Drangsholt

ISBN: 9788210055447
349,-
278 sider
Utgitt 2016

Ingrid Winter er tilbake, og med henne den kaotiske familien, den håpløse arbeidsplassen, det altfor dyre huset som bare byr på problemer, og som om ikke det var nok: Den Perfekte Familien flytter inn ved siden av, og Ingrids gamle morfar er i ferd med å miste grepet fullstendig. Samtidig er Ingrids indre demoner alltid beredt til å gjøre en vanskelig situasjon enda litt vanskeligere.

Winter i verdens rikeste land er en frittstående oppfølger til Ingrid Winters makeløse mismot (2015), som for alvor satte Janne S. Drangsholt på humorkartet, og Henriette Steenstrup tok ut opsjon på filmrettighetene allerede før boken var utgitt. Amazon har kjøpt verdensrettighetene til boken.

 

Drangsholt i media

Les intervju med Drangsholt i VG her.

 

 

Last ned høyoppløselig omslag her

Add To Cart
Hun skriver vittig og skarpt, med henvisninger til populærkultur og akademia om hverandre, sømløst og flott uten synlig taktskifte. Det vi får er et øyeblikksbilde av et stykke Norge i dag, hvor nesten alle problemer er velstandsproblemer.
— Maria Årolilja Rø, Adresseavisen
En treffsikker underholdningsroman om å være menneske i Norge i dag.
— Kristine Isaksen, VG
Janne Drangsholt skriver intelligente underholdningsromaner. Under situasjonskomikken ligger en melankoli over det heseblesende velstandslivet som så mange av oss lever.
— Anne Cathrine Straume, NRK
Lettleste og humoristiske, men samtidig intelligente romaner skrives det ikke for mange av her i landet. Mer fra Winterland, takk!
— Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen
Hun er ekspert på humoristisk timing og rytme, særlig i morsomme dialoger og tørrvittige punchlines. Samtidig er det ikke uten brodd og dybde.
— Marie Kleve, Dagbladet
Som velskrevet, morsom, intelligent og underholdende feelgood-roman med et forsiktig, ikke altfor dominerende innslag av tankevekkende alvor, er “Winter i verdens rikeste land” på øverste hylle. Det er nesten så man får lyst til å gå ut i verden og være et bedre menneske.
— Sigmund Jensen, Stavanger Aftenblad
Jeg tør påstå at ingen skriver bedre om kvinner og menn i tidsklemma med påfølgende konsekvenser for familie- og samliv, enn Janne S. Drangsholt. ... Drangsholt balanserer karakteren Ingrid Winter med akkurat passe humoristisk og virkelighetsnært tilsnitt. ... Trenger du å le er denne boka verdt å prøve ut.
— Elisabeth Jæger, Hammerfestingen