Skutt i filler av Mads Mikkelsen

Skutt i filler av Mads Mikkelsen

0.00

Hedda H. Robertsen

ISBN: 9788210050183
Pris: kr 299,–
175 sider
Utgitt: 2008

Alba er 19 år og arbeider i en bokhandel i en liten by i Norge. Det nærmer seg jul og butikken fylles av kunder. Men det er bare én Alba har øyne for, en mann i førtiårene fra København. Hun kaller ham Mads Mikkelsen og forelsker seg. 

Hun kler seg opp for ham, velger parfyme og sminke i håp om at han skal få øye på henne i løpet av de korte samtalene over disken. Inni henne, derimot, lever hun allerede et rikt liv med ham. For Alba gjør Mads Mikkelsen til gjenstand for sine erotiske fantasier, som bare blir sterkere og sterkere. 

Til slutt griper fantasiene inn i Albas liv på en slik måte at de ikke lar seg skille fra hverandre. For hva er mest virkelig? Hvilket liv er det mest sanne?

Quantity:
Add To Cart
Det som er originalt med denne boka, er at handlingen utelukkende er bygget opp rundt en fantasi, gjennom kapittelvise avbrekk som skildrer de heteste sexscener mellom Mads og Alba. Det er nokså elegant gjort. Her er mye humor. (...) Framfor alt har Robertsen en språklig sikkerhet, friske bilder og et rytmisk driv.
— Cathrine Krøger, Dagbladet
Terningkast 5
— Anette Torjussen, Fredrikstad Blad
Romandebutant Hedda H. Robertsen fra Moss (f. 1987) skriver om erotiske fantasier som om hun aldri har gjort annet.
— Eva Nyhaug, Moss Avis