Piken fra Piemonte

Piken fra Piemonte

0.00

Fioly Bocca

Oversetter: Birgit Owe Svihus
ISBN: 9788210055010
Pris: kr 299,–
192 sider
Utgitt: 2016

Anita har både drømmejobben og drømmemannen. Tilsynelatende. Da hun får beskjed om at moren er uhelbredelig syk, begynner hennes perfekte liv å slå sprekker. For å holde motet oppe skriver hun brev til moren om den spennende jobben, den fantastiske kjæresten og alle planene de har for bryllupet og de fremtidige barna. Men sannheten er en annen. En dag på toget til Torino møter hun en mann. På mystisk vis virker det som han kjenner den egentlige Anita. De møtes flere ganger, og han erklærer sin kjærlighet. Men tør hun å forlate den trygge og velkjente hverdagen? Og kan hun egentlig stole på ham? 

Piken fra Piemonte er en vakker kjærlighetshistorie fra dagens Italia, fra storbyen Torino i Piemonte, til de naturskjønne fjellene i Trentino. Det er en roman om sorgen over å miste sin mor, om frykten for å oppsøke det ukjente, og om hvordan også hverdagen kan romme magi – hvis man bare våger.

Quantity:
Add To Cart
En sterk stemme som forblir i deg lenge.
— Tra le righe
En debut som setter seg i leseren.
— Libri
Jeg forelsket meg fullt og helt i skrivestilen og historien. Det var en emosjonell og vakker reise pakket inn i nydelige setninger. Historien, og reisen karakteren tok i løpet av den, minnet meg veldig om enkelte av bøkene til Paulo Coelho. Jeg lo, jeg tørket tårer og når siste side var lest, lå jeg våken lenge og grublet over livet.
— Christina de Vries, Notabene Tveita.
For en vakkert skrevet bok om livets triste, men også gode dager!
— Marianne Nuland Andersen, Horjen Libris
Personlig endte jeg opp med å lese boka i løpet av en kveld, og den kan kanskje gi et lite spark bak om at av og til bør en ta sjanser, samt åpne øynene opp for hverdagsmagien rundt oss.
— Lukten av Trykksverte. En bokblogg.
For en nydelig bok. Virkelig godt språk, nydelig oversettelse og gode vendinger.
— Berit Veiset, Fru Kvist Oslo
Denne romanen er poetisk, men moderne, og midt i blinken for deg som er romantiker og tror på skjebnen.
— Kvinner & Klær
En nydelig historie om familierelasjoner, uforløste drømmer og samtidig litt romantikk. ... Jeg sier bare: Les den!
— Kirsti Krohn, ARK Skøyen
Piken fra Piemonte forteller en mild og vakker historie, som vil glede og berøre lesere i alle aldre. ... Forfatteren Fioly Bocca er en kunstner med sitt språk. Og med et tilsynelatende enkelt plott skaper hun ikke annet enn ren magi.
— heartartpaintingandlyrics.blogspot.no.
Vakkert og følsomt om kjærlighet og tap.
— Byavisa Sandefjord
Ei nydelig historie om forholdet mellom foreldre og barn; ønske om å oppfylle ønska til dei vi er glad i; små, kvite løgner og om å finne ein gnist hos nokon som ikkje er forloveden din.
— Elise Cathrin blogspot