Meg, meg, meg

Meg, meg, meg

0.00

Linnéa Myhre

ISBN: 9788210057274
Pris: 349,-
Utgis 26. august 2019

Hun ankommer Los Angeles sammen med kjæresten sin. Han har en jobb å gjøre, hun er bare med. Han vet hva han vil, men hva med henne? 

Hun burde egentlig være en voksen, men føler seg fortsatt som et barn. Hun er redd for hva som venter, redd for å være for mye, redd for ikke å være nok. 

På mobilen får hun et varsel hver gang Britney Spears legger ut noe på Instagram. Hun begynner jakten etter tenåringsidolet, som fører henne tilbake til sin egen barndom. Hun leter etter svar, etter seg selv, hun leter etter Britney.

Meg, meg, meg er et nærgående generasjonsportrett av en ung kvinne i en rastløs samtid. En fortelling om skjønnhetsjag og press, forventninger og voksesmerter. Det er en bok om å lete etter seg selv og sin egen framtid, samtidig som man skyver den unna. 

Omslagsdesign: Egil Haraldsen & Ellen Lindeberg | EXIL Design

Last ned høyoppløselig omslag her.

Add To Cart
På sitt beste, blant annet i enkelte av romanens dialoger og i en fantastisk skildring av en «nær-Britney-opplevelse», viser Myhre seg som en drivende god forteller, som har mye å formidle om en generasjon som frykter voksendommen. Terningkast fem
— Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG
Linnea Myhre med god skildring av en Britney Spears-fanatiker. ... Å se Britney Spears blir en åndelig MacGuffin, et tilfeldig valgt objekt som gir retning til et liv uten planer. At prosjektet er meningsløst, er hun selv smertefullt klar over. Allikevel presterer Myhre å skape spenning for en leser som ikke bryr seg om Britney Spears, rundt hvorvidt en forteller – som innerst inne bryr seg like lite – får møte henne.
— Kenneth Moe, Aftenposten
En velskrevet og reflektert roman av beste klasse. Anbefales sterkt!
— Tinesundal.blogspot.com
Myhre skriver godt, og boka var både interessant, trist og morsom. ... Linnea Myhre har skrevet en slags generasjonsroman, en tankevekkende og tragikomisk roman med noen kostelige scener, som den da de oppsøker et arrangement der Britney skal ta imot en pris.
— Anita Ness, Artemisiasverden.blogspot.com