Lavterskeltilbud

Lavterskeltilbud

0.00

Jens M. Johansson

ISBN: 9788210057236
Pris: 379,-
Utgis 12. august 2019

Adam Berg er førtiseks, og han er jævlig forbanna. Han er forbigått av sine forfatterkolleger, bedratt av sin kone, og usikker på hvor det ble av det politiske engasjementet han en gang hadde. Så da han opplever at også resten av verden har gått av hengslene, bestemmer han seg: Det er på tide å skrive et føkkings mesterverk om det som brenner i vår tid. Han må bare finne ut hvordan først.

Lavterskeltilbud er en sann, sint og sår roman, en politisk og aktuell roman. Men det er også den morsomste boken du leser i år. For Jens M. Johansson er førtiåtte, og han er jævlig forbanna.

Omslagsdesign: Egil Haraldsen og Ellen Lindeberg | Exil Design

Last ned høyoppløselig omslag her.

Add To Cart
Det er sannelig ikke ofte man leser en så underholdende og avslørende roman om klasseforskjeller, litteratur og litteraturmiljøet. ... På sin treffsikre, lattervekkende måte utvider Lavterskeltilbud forståelsen både av strukturer i litteraturfeltet og klasseforskjeller i dagens Norge.
— Anne Merethe K. Prinos, Aftenposten
Jens M. Johansson har skrive ein uhyre humoristisk roman som tek opp fleire sentrale spørsmål og koplar dei saman på høgst originalt vis. ... Det er mange vegar til den politiske romanen. Men få er like underhaldande som i «Lavterskeltilbud».
— Marta Norheim, NRK
Morsom, sår og fin roman om den store tomheten som kan hjemsøke våre liv. Terningkast fem
— Ørjan Greiff Johnsen, Adresseavisen
Jens M. Johansson skriver morsomt og med en ironisk distanse. ... Her er intriger, maktkamp og frydefulle grøss der vi alle får våre pass påskrevet.
— Anne Schäffer, Vårt land
Den viser at Johansson kan være både slagferdig, skarpsynt og morsom, på en annen måte enn tidligere i forfatterskapet! I flere partier sitter man og humrer så det riktig er en fryd å være leser.
— Arne Hugo Stølan, VG
Vittig og vondt.
— Knut Nærum