Hullet han krøp ut av

Hullet han krøp ut av

0.00

Vidar Sundstøl

ISBN: 9788210056864
Pris: 349,-
100 sider
Utgitt januar 2019

Bøkene hans utgjør syv centimeter av bokhyllen, men han skriver ikke lenger. I stedet har han begynt å snakke med seg selv. Han har et barn det er knyttet store utfordringer til, og kona hans er så sliten at hun knapt rekker å slukke nattbordslampen før hun sovner.

I det siste har han begynt å tenke tilbake på det mennesket han var før debutboken ble antatt. Og jo mer han tenker på ham, desto sterkere trer skikkelsen fra den gangen frem, helt til han ikke lenger er sikker på hvem som lever hans eget liv.

Hullet han krøp ut av er en spøkelsesfortelling, en kunstnerroman, en historie om ensomhet og om lengsler som til slutt bryter gjennom forestillingene og kryper ut i virkeligheten.

Last ned høyoppløselig omslag her.

Add To Cart
Sundstøl lykkes med det meste i denne romanen. ... Det går an å assosiere til så vel Olaug Nilsens «Tung tids tale» og til Lars Amund Vaages «Syngja». ... samtidig skiller Vidar Sundstøls tilnærming seg helt ut – original og foruroligende som den er.
— Leif Ekle, NRK
Mye er badet i tristesse, men på en munter-komisk måte. ... Og når unge kvinners «ugifte fingre» svever «som spede asparges over byens fortau» skjønner man at denne romanen også spiller på et vakkert, lyrisk register.
— Jannecken Øverland, Klassekampen Bokmagasinet
Sundstøl mistet skrivelysten etter sin siste bok, men er nå tilbake i en helt annen verden enn krimsjangeren, noe han mestrer forrykende godt. ... Sundstøl skriver svært billedlig, og til tider nærmest poetisk.
— Thea Rosef, Universitas