Historien om enten Jørn eller Torgeir Bråten

Historien om enten Jørn eller Torgeir Bråten

0.00

Bjarte Arneson

ISBN: 9788210053221
Pris: kr 369,–
347 sider
Utgitt: 2015Tenk at du som leser dette, kunne vært et helt annet sted akkurat nå. Du kunne f.eks. ha vært reguleringstannlege, blitt uføretrygdet etter en jetski-ulykke, eller vært rådmann i Elverum. Om du bare hadde krysset veien den gangen, eller blitt med Monica på det padlekurset.

Det er ingen som har visst hvor de har ledet, alle veiene vi ikke tok. Før nå.

Dette er historien om de fjorten mest interessante livsløpene til enten Jørn eller Torgeir Bråten, presentert i en interaktiv roman der du som leser bestemmer hvilken retning handlingen tar. Dette er en bok om liv og død, men også om high fives og Stalin og helium og en linerle som heter Skibladner Christian Radich.

Med den kritikerroste novelledebuten Dette forandrer alt (2010) markerte Bjarte Arneson (f. 1978) seg som en ny, original forfatterstemme, med stort kreativt overskudd, mye kunnskap og en leken fortellerstil. Historien om enten Jørn eller Torgeir Bråten er hans andre utgivelse.

Quantity:
Add To Cart
Skarpt satirisk, kulturkritisk og underholdende.
— Sigmund Jensen, Stavanger Aftenblad (terningkast fem)
Om flere tema i romanen er av alvorlig karakter også når de serveres i karikert utgave, så er det mye i fortellingene som appellerer både til smilebånd og en god latter. En annerledes roman er det på alle måter, men språklig og fortellingsmessig befinner Bjarte Arneson seg på et meget høyt nivå.
— Audun Mosevoll, Dagen
Disse historiene liker jeg særdeles godt, og favoritten er nok den hvor ny genteknologi ender i to svært ulike scenarier avhengig av hvor tilgjengelig du velger å gjøre teknologien.
— Mari Baardseth, bokmerker.org
Dette er den snodigste boken jeg noen gang har lest.
— Helge Kjøniksen, Moss avis