Forvandlinger

Forvandlinger

0.00

Aage Storm Borchgrevink

ISBN: 9788210053689
Pris: kr 329,–
208 sider
Utgitt: 2014

En dag oppdager kongen at han har fått horn og hale. Han sitter på t-banen på vei til Frognerseteren, akkurat slik hans far gjorde under oljekrisen i 1973. Men verden har forandret seg. Kameraene er blitt flere. Blikkene mangedoblet. Det var bare et tidsspørsmål før det fikk konsekvenser.

Unge Iselin Fuglesang blir valgt inn som ny nestleder i partiet. Men det politiske livet er mer krevende enn hun aner. Før helgens landsmøte er over, vil hun ha vært vitne til kuppforsøk, bortføring, samt en uventet politisk fornyelse, inspirert av eldgamle egyptiske ritualer. Hvem sa at norsk politikk er kjedelig?

I Forvandlinger møter leseren en verden som ligner vår, men likevel ikke, og det er nettopp gjennom det skrudde og fremmede at Aage Storm Borchgrevink får frem vesentlige trekk ved vår egen tid. I tillegg inneholder boken et essay om ideene bak disse fablene, der Anders BehringBreivik spiller en avgjørende rolle. 

Forvandlinger er blitt en skarp, morsom og urovekkende samling fabler for samtiden.

Quantity:
Add To Cart
Hvorvidt Breivik er produkt av vår tid eller ei er et interessant spørsmål, og Borchgrevink har noen gode poenger der han skriver om å viske ut forskjellen mellom virkelighet og fiksjon ved hjelp av sin avatar. Jeg tror han har rett i at dette er tegn på mer enn en enkeltindividets indre galskap.
— Gro Jørstad Nilsen, Bergens Tidende

Forvandlinger i media:

«Skremmende å utgi ny 22. juli-bok» - les Dagbladets intervju med Aage her.

«Var Anders Behring Breivik et barn av sin tid?» - les essayet i Aftenposten her.