Det vidunderlige

Det vidunderlige

0.00

Bror Hagemann

ISBN: 9788210057250
Sider: 384
Pris: 379,-
Utgitt høsten 2019

De har vært et par i over tjuefem år. Hun og han. Du og jeg. Men nå er det over. Sammen seiler de mot Skagen i båten hans en siste gang før de skal gå hver til sitt. Hva er igjen av det som en gang var en nesten selvutslettende forelskelse? Når fortalte de hverandre de første løgnene?

Flere historier brettes ut. Om gutten fra Gjøvik som fulgte musikken. Om den unge mannen som ramlet inn i den politiske maktens sentrum. Om den gamle overgrepssaken fra hjembyen. Ryktene om dirigenten av det berømte Arietta-koret, hvis komposisjoner alle lot seg berøre av. Fikk han ikke et varsel fra en av de unge guttene den gangen?  

Hun er også opptatt av saken, og er det ikke noe hun skjuler? Hvilken rolle har historien om koret hatt å si for livet de har levd sammen?

Det vidunderlige er en kjærlighetsroman, en krimgåte, en fortelling om musikk, og om det vakreste, som kan skjule det som er aller mørkest. Romanen er også den siste av i alt fem selvstendige romaner, som alle er bundet sammen, og som til slutt danner et verk det ikke finnes like av i norsk samtidslitteratur.

Omslagsdesign: Björk Bjarkadottir

Last ned høyoppløselig omslag her.

Add To Cart
Tett og god roman. ... De beste scenene er knyttet til seilaser i hardt vær og den sterke spenningen mellom jeg-personen og hans store kjærlighet Rebekka. Siste halvdel av boka, der kretsingen rundt en pedofil kordirigent flettes sammen i et fåfengt detektivarbeid, er svært god og helt på høyden med de knappere, tidligere bøkene hans. Terningkast fem
— Jon Rognlien, Dagbladet