Det bestandige

Det bestandige

0.00

Ellen Mari Thelle

ISBN: 9788210051494
Pris: kr 349,–
296 sider
Utgitt: 2013

Nesten hver natt den samme drømmen. Livet som ikke står til å redde. Hver dag den samme lengselen. Drømmen om noe som skal bestå.

Et familieliv. Et hverdagsliv. Hvor vanskelig kan det være?

Det umulige i å være en god nok mor for Helle og Guro, er anslaget for denne delen av historien om Elise Falck. Men det er også historien om Elise og Hans, om Vigdis, om drømmer og virkelighet, og om umuligheten av å unnslippe seg selv. Ellen Mari Thelle har skrevet en utforskende, varm og fortvilet roman om en familie det er altfor lett å kjenne seg igjen i.

 

Quantity:
Add To Cart
Vi som har vore, eller er, småbarnsforeldre, vi kjenner oss så godt att [...]. Det er noko nesten suggererande over det, setningane grip fatt i deg, driv deg som lesar gjennom side etter side [...]. Forfattaren greier, gjennom språket, å «dra» deg som lesar inn i dei tallause situasjonane, og slepper deg ikkje før du har lese ferdig.
— Bjarne Tveiten, Fedrelandsvennen
Med sansenære ord og mange dialogdrevne scener formidler hun hva det vil si å være mor til barnehagejentene Helle og Guro [...]
— Steinar Sivertsen, Stavanger Aftenblad
Denne romanen har høy gjenkjennelsesfaktor for småbarnsforeldre, og berører en mors mange vanskelige dilemmaer. Det er en varm bok om kjærligheten til barna man får, og en utforskning av hvor langt denne kjærligheten kan bære.
— Ingvild Kjøde, KK
De lange beskrivelsene av hverdagens gjøremål gir et godt bilde av småbarnslivet.
— Stine Frimann, Vårt Land
Ellen Mari Thelle imponerer stort med sin nye bok Det bestandige [...]. Jeg har gledelig fått øynene opp for et nytt forfatterskap og skal definitivt følge med om jeg kommer over Thelles debutroman. Er man glad i de små, hverdagslige tingene i spedd fine skildringer av morskjærlighet er dette en bok man må få med seg.
— Nora Nordskar Hoel, Kasiopeiias bøker