Dagen før halv tre

Dagen før halv tre

0.00

Per Schreiner

ISBN: 9788210056703
Pris: 349,-
126 sider
Utgitt høsten 2018

 

Han skal kjøpe brød.

Samboeren hans er på jobb.

Brødet er utsolgt.

Han vandrer gjennom parken.

Han tenker over livet sitt.

Han møter en gammel venn.

De snakker om den gangen de kjente hverandre.

Han går hjem.

Kanskje hans beste tid er over.

Klokken er halv tre.

Last ned høyoppløselig omslag her.

Add To Cart
På få år har Per Schreiner utgitt fire bøker som foruten å utmerke seg ved stilistisk finesse og en halvtørr, resignert humor, ofte har en sørgmodig middelaldrende mann som omdreiningspunkt. ... Det er noe ved forfatterens grunntone, den korthugde, skarpe prosaen, humoren og skråblikket, som ikke bare fanger og holder på interessen, men også inviterer til meddiktning og videre refleksjon. (Terningkast fem)
— Sigmund Jensen, Stavanger Aftenblad
Jeg liker godt bøker hvor ikke alt blir prentet inn men hvor man må tolke og trekke sine egne konklusjoner på hva som egentlig skjer. Og dette er så absolutt en sånn bok og jeg digger det. Det er en litt lun humor her også som det er i alle bøkene hans. ... Både denne og de andre bøkene til Per Schreiner anbefales, og har du ikke stiftet bekjentskap med dette forfatterskapet ennå så foreslår jeg at du gjør det.
— Beathes bokhjerte
Per Schreiners «Dagen før halv tre» er en sjarmerende, men også mørk liten skriveøvelse. ... Som hovedpersonene i Seinfeld sier om sin egen tv-serie, handler denne boken om «ingenting». Men det er et hulrom som rommer en pussig og minneverdig liten leseopplevelse.
— Bjørn Gabrielsen, Dagens Næringsliv
Et varmt portrett av en ensom mann i storbyen.
— Frank Lande, iTromsø