Boktrailer til Linnéa Myhres roman "Hver gang du forlater meg"

21. september lanseres Linnéa Myhres tredje roman Hver gang du forlater meg. I den anledning har Tiden Norsk Forlag fått laget en boktrailer i samarbeid med Showbirds, regissert av Thor Brenne og med musikk av artisten Bendik.

– Jeg hadde lyst at filmen skulle vise alle sidene av kjærligheten, både de fine og verdifulle minnene som man sitter igjen med og lengter etter, men kanskje aller mest de vonde og vanskelige. Filmen skal symbolisere endringen, og stille spørsmål om hva som skjer når man går fra å være to til å bli en, sier Myhre i et intervju med VG.

Foruten stemmen hennes er ikke Myhre selv med i videoen. Det er Jon Hartvedt og Caroline Lillås som spiller kjæresteparet. 

Hver gang du forlater meg er en kjærlighetsroman om det nådeløse håpet når den ene elsker mer enn den andre, og, ikke minst, om forsøket på å fri seg fra kjærlighetssorgen uten også å miste seg selv.

Tiden Norsk Forlag