"Hver gang du forlater meg" kåret til Årets bok

Linnéa Myhres roman Hver gang du forlater meg er stemt frem som Årets bok av tusenvis av ARK-kunder. Det er en roman om kjærlighetens mørke sider, om det nådeløse håpet når den ene elsker mer enn den andre, og om forsøket på å fri seg fra kjærlighetssorgen uten også å miste seg selv.

– Jeg er så ufattelig stolt og takknemlig for at folk har stemt fram min bok at jeg kan ikke få sagt det nok. Jeg er heldig som har så trofaste og dedikerte lesere, og ikke minst påloggede lesere som heier meg fram. Blant så mange gode titler og forfattere jeg ser opp til, bøyer jeg meg ydmykt i støvet, sier prisvinner Linnéa Myhre.

Dette er ARK-prisen

ARK inviterer hvert år 10 000 av de mestlesende ARK-vennene til å nominere sine tre favoritter fra det inneværende bokåret. Når nominasjonsprosessen er over, lages en kortliste av de nominerte bøkene. Deretter inviteres alle de 860 000 ARK-vennene til å stemme frem sin favoritt blant de nominerte. Prisen ble delt ut for første gang i fjor, og vinneren var da Siri Pettersen med fantasyromanen Evna. Listen besto i år av 30 sterke kandidater. Vinneren mottar en gavesjekk på 25 000 kroner.

Linnéa Myhre (f. 1990) debuterte i 2012 med romanen Evig søndag, som hun fikk Tabuprisen for. I 2014 kom hennes andre roman, Kjære.

Tiden Norsk Forlag