Dette skjer ikke

Dette skjer ikke

0.00

Ida Lórien Ringdal

ISBN: 9788210055812
279,-
78 sider
Utgitt 2017

 

det er litt morsomt hvordan jeg ruser meg

med sukker, alkohol, sobril, sex, likes og drugs

når jeg bare er avhengig av

kjærligheten du ikke gir meg

 

Dette skjer ikke, sier du om det du nesten ikke kan tro er i ferd med å skje. Litt som barnet som kniper øynene sammen i håp om å være et annet sted når det åpner dem igjen. Litt som den voksne som vet at å være et annet sted ikke nødvendigvis er noe bedre. Du får bare leve med at det er uvirkelig. Å leve.

Omslagsdesign: Egil Haraldsen og Ellen Lindeberg, Exil Design

Last ned høyoppløselig omslag her.

 

Add To Cart
Mange av diktene har en sorgmunter kvalitet, og Ringdal har et stort talent for å skape overraskende bilder. ... Ringdal er en poet som skriver dikt som får en drøss av likes på sosiale medier. Og det er ikke vanskelig å forstå at folk trykker på liker-knappen. ... “Dette skjer ikke” er herved anbefalt!
— Thomas Espevik, NRK
Denne samlingen er både trist, sår og litt vond, men hun har en sarkasme, ironi og humor som jeg likte veldig godt. Det er også mye hjertevarme her. ... Dette er en norsk bok utgitt i 2017, jeg tenker selvfølgelig på bokbloggerprisen 2017, så kjære medbloggere som ikke har lest denne ennå. Les, les og les.
— Beathes Bokhjerte
Både gode og rufsete dikt som gjev eit riss av tidsanda.
— Sindre Ekrheim, Dag og Tid
Styrken hos Ringdal er framfor alt språkspillet, og den uhøytidelige språkleken. Mye av det vil sikkert kunne være gjenkjennbart hos mange. Men mye er også språklige vridninger som virker både friske og fengende.
— Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad
En herlig befriende samling med ungdommelige dikt. Jeg ble fascinert av de artige ordvendingene og den kule «rett-på-sak»-stilen. Korte og overraskende tekster med den ugjengjeldte
kjærligheten som gjennomgangstema. Les, les, les!
— Anine B. Edvardsen, Larvik bibliotek
Ida skriver en ekte, nær og veldig lett gjenkjennelig diktsamling som hanlder om ting vi alle har vært gjennom. For hvem har vel ikke tekstet i fylla, knust telefonskjermen og forsøkt å ha uforpliktende sex? Her får du virkeligheten servert, akkurat som den er, fortalt på en ekte og rå måte, over noen få linjer. Anbefales!
— Katinka Sletten, Kamille
Dette er vakker lyrikk om ulukkeleg kjærleik, depresjon og andre psykiske lidingar, å vekse opp og å vekse i frå. Og ikkje minst om å sitte fast. Eg veit allereie at eg vil nappe denne ut av hylla fleire gonger i framtida. Dette er ei av dei mest rørande leseopplevingane eg har hatt på veldig lenge, og eg kan trygt anbefale boka.
— Elise Cathrin Dalsbotten Solvåg, elisecathrin.com