Syv dager

Syv dager

0.00

Deon Meyer

Oversetter: Eve-Marie Lund
ISBN: 9788210053030
Pris: kr 349,–
Utgitt: 2013

«Hver dag vil en ny politimann bli skutt helt til Hanneke Sloets morder er arrestert.» Slik lyder trusselen i en e-post mottatt av politiet i Cape Town. Og så blir trusselen virkelighet.

Snikskytteren er overbevist om at politiet egentlig har oppklart Hanneke Sloets-saken, men dysset den ned for å beskytte sine egne. Under stort press blir politietterforsker Benny Griessel satt til å gjenåpne saken. For snikskytteren mener alvor, noe som kaster Griessel inn i det som skal vise seg å bli ett syv dager langt helvete. Klokka tikker. Og hvem blir det neste offeret? Kanskje er det Griessel selv...

Quantity:
Add To Cart
En snikskytter truer med å skade eller drepe en politimann hver dag dersom politiet ikke finner ut hvem som sto bak mordet på en kjent, kvinnelig advokat. I løpet av syv intense dager og netter makter Griessel og hans mange medhjelpere å løse både mordgåten og finne ut hvem snikskytteren er.
— Jon Åge Fiskum, Trønder-Avisa
«Syv dager» holder jevnt høyt nivå, er en feilfri stiløvelse og perfekt sommerlektyre, enten man har tenkt seg til Sør-Afrika eller ikke.
— Ola Hegdal, Dagens Næringsliv
Deon Meyer er fortsatt i tetsjiktet i den internasjonale spenningsroman-toppen.
— Pål Andreassen, Moss Avis
Deon Meyer leverer nok en overbevisende politiroman fra Cape Town og Sør-Afrika etter apartheid-styrets fall.
— Jarle Natland, Stavanger Aftenblad